Natta!!

Hej! Sitter och trycker i mig en smörgås för tillfället, gott de! Hyla va hit förut, blev kaffe och massa prat! Imorgon innan ja åker till mamma blir de att gå över till Hyla en sväng också! Jag orkar inte blogga något ikväll så får bara bli detta! Ska försöka slänga in några rader imorgon innan ja åker iaf! Godnatt! :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Den 29 Februari

Hallå! Sov allt för länge idag, sov till 13.30 ungefär men de va riktigt skönt! Hyla har varit hit på kaffe och vi har fixat lite med hennes blogg, blev jättefin! Hennes blogg hittar du HÄR :) Under dagen idag blir de att fixa med busstider och så, åker nämligen till Örebro under helgen och blir firad där av min mamma, syster och broder, mycket trevligt! Imorgon så åker jag till mamma och sover där och sen på fredag åker vi till örebro! Senare ikväll blir de att Hyla kommer hit, och om ja hinner så blir de promenad med Ida! :)

Ha en bra dag!! ♥
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Bra dag!!

Riktigt länge sedan jag hade en sånn här bra dag faktiskt! Blev med Ida och David till Uddeholm och det blev en massa bilder som va mycket fina! När vi kom hem blev ja bjuden på köttsärsås och spagetti, mycket gott va de! Efter maten blev de ner till Idas föräldrar och ge hundarna mat och handla men innan vi kom in på en affär för att handla så blev de en riktigt lång och go promenad! När ja kom hem blev de tända ljus, myste med Ellah och kollade lite på bilderna som blev tagna idag, mycket nöjd tjej är jag! Ida och David kom hit och fixade också lite med bilderna tillsammans med mig, nu har dom gått hem och jag ska mysa ner mig i sängen och försöka fixa fram en riktigt bra film, de är ja sugen på!! Godnatt :)

En utav 275 bilder som blev tagna idag! :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Den 28 Februari

Godmorgon! Kanske man inte ska säga nu, men ja gör de för ja vaknade för ca en timme sen! Va riktigt skönt med sovmorgon! Idag är de + grader och sol ute, solen är framme lite då och då bara men ja är glad ändå! Snart bär det av någonstans, haha kommer inte ihåg vart vi ska! Men ja, Ida och David ska ut och ta lite kort, något jag älskar när det är fint väder!! Senare idag vet ja inte ritkigt vad som händer, men känns som att de kommer bli en kvällspromenad för mig! :) Hoppas ni får en fin dag! Puss ♥

Något jag mycket längtar efter är att få vara blond, och de kommer jag bli snart! :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Tv-kväll

Har blivit en riktigt tv-kväll för mig ikväll! Först kollade jag på 112 - på liv och död, sen blev de halv åtta hos mig, Sofias änglar och nu kollar ja på de okända. Efter detta blir de förmodligen sovdags för min del, riktigt trött idag! Hoppas ni får en bra kväll, för de har ja haft :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Den 27 Februari - Besök av mamma!

Hej hej! Vaknade 11.00 idag pga att mamma ringde mig, hon kom hit vid 14.00 och hälsade på, hade med sig semlor och en blomma, gulligt av henne! ♥ Innan hon kom så hann jag springa ner till tvättstugan och slänga i två maskiner, diska och duscha, snabb ja! Resten av dagen idag så ska ja inte göra ett dugg! Så äckligt väder ute så vill inte ens kolla ut! Ja vill ha vååår! Frågan är hur mycket med slask det kommer vara ute imorgon? Är MASSA snö nu och imorgon kommer de bli runt 6-7 + grader, men ja klagar inte på de! Lite tråkigt med slask bara. Nu blir de Big Brother och mat! 

Mamma, julafton 2011 ♥
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Melodifestivalen

Godkväll alla pigga! Har ännu inte orkat somna. Kollade på Wallander och den va riktigt bra! Missade Melodifestivalen igår så kollar på de nu som går på tvn i repris. Något jag alltid hatat är Melodifestivalen, men i år har ja faktiskt kollat, konstigt nog. Va samma med Idol! Vet inte riktigt vad det blivit med mig. Sitter i sängen med massa kluppor, choklad, chips och dricka! Nyttig jag är!! Men eftersom de inte blev något mys vid tvn igår så kör ja på de idag! :)

Inge mera uppdatering för min del ikväll. Blir att kolla klart på Melodifestivalen sen sova. Godnatt! :)

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

:)

Skrev om hur mycket jag tyckte om vädret förut i förra inlägget, har ja varit ut något då? Nej. Jag och Johanna har bara suttit inne och pratat en massa, vi har alltid något kul att prata om! 

Nu har hon åkt hem och ja sitter i sängen och kollar på teen mom 3. Lite kul att se faktiskt, även fast ja tror att dom överdriver lite ibland, känns som att de är lite som är uppgjort, eller vad tror ni? :) Ikväll blir de lungt för min del, Wallander klockan 21.00 så de blir de att kolla på, sen får vi se om ja är vaken. puss! 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Den 26 Februari

Godmorgon! Visst är de fint väder ute? Jag älskar det iaf! Igår kom Johanna hit och hade jättetrevligt med henne! Blev att möblera om lite här i lägenheten när hon gick hem. Ni som varit här eller sett bilder på min lägenhet kan få en liten ledtråd. I min sovalkov är inte min säng längre, hmm! Innan ja flyttade sängen trodde ja att de skulle se trångt och konstigt ut, men ja är faktiskt nöjd! :D 

Kaffe har ja fått i min såhär på morgonen så jag är iallafall redo för dagen! Blev så mycket med saker överallt här igår så ska plocka undan lite här, senare kommer nyfiken Johanna hit och kollar på hur det blev här inne! :) Hoppas ni får en dag dag i det fina vädret! ♥

Ellah för precis ett år sen idag!
:)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Den 25 Februari - Om igår

Hallå hallå! Blev ingen uppdatering igår, sorry för det! Va inte hemma på hela dagen kan man säga. Gick hem till Amanda som ja inte träffat på några år. Så himla kul att få träffa henne igen! Hon har också fått en son som är hur fin som helst, det gjorde hon bra! ;) Fick mig kaffe hemma vid henne och vi satt och pratade en massa, fanns så mycket att prata om! Tog oss också en promenad med hennes son Noel, sov hela tiden, goding! Förutom när vi gick in på Julias för att kolla lite kläder, då blev de lite gnäll för de va så varmt, annars va de tyst! :) Efter promenaden blev jag bjuden på mat hemma vid Johanna, de va behövligt! Efter maten så blev de ut tillsammans med Johanna, Jolin och Emma, mycket trevligt :) De va min dag igår de! 


Sötaste ungen jag sett!! (bilderna tagna från min mobil)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Dagen med Johanna & Jolin

Har haft en jättebra dag! Börjae dagen med att gå hem till Johanna, fick mig Latte macchiato, godaste som finns!! Hon plockade lite i kläder, fick också med mig två kassar kläder hem som ja fick av henne, hur snällt?! Gulla ♥ Sedan blev de promenad och lite käk! Hamnade sedan hemma vid mig, Jolin kom också hit en sväng. Vi blev fast vid datorn alla tre, alltid lika roligt!! 

Har varit ledig idag och de har varit hur skönt som helst! Men nu blir de plugg för imorgon är de prov i skolan som gäller, kul!! Efter allt plugg blir de att sova för min del. Godnatt ♥
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Den 23 Februari - Soooool

Godmorgon godmorgon! 

Hur fint väder är de egentligen?! De är asfint!! Vaknade av att Johanna ringde och väckte mig, berättade för mig att de va fin tväder ute och att hon ville leka med mig, självklart vill ja de! Blir till att få sig kaffe och vakna till liv, sen göra sig klar för att gå ut i de underbara vädret! Hoppas ni får en ritkigt bra dag! ♥
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Fullt ös

Hallå hallå! Efter skolan blev de thaimat tillsammans med Emma! Annars idag har vi bara suttit här och haft det trevligt, som ja alltid har det med henne! Har också plockat undan lite här hemma, och de är alltid skönt att ha de lite extra städat! Nu sitter jag i väntan på att Johanna ska komma hit, blir väl till att sitta och stri som vanligt! Sen får vi se om klockan drar iväg snabbt eller inte. Kanske hinner träffa tvillingarna Johanna och Jolin också, de märks! Är ledig imorgon så ni tänker säkert att jag kommer vara vaken ett tag, men jag är faktiskt astrött så vi får se hur de blir med den saken :) Nu ska ja koka nytt kaffe för de ja gjorde imorse smaka skit. Haha!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Den 22 Februari - I skolan

Godmorgon!

Än så länge så har jag bara haft en lektion, satt och skrev frågor som vi ska ha med ut på praktiken sen. Nu har ja håltimme till 13.30 då jag har psykologi och sen idrott sista timmen. Nu sitter ja i bibloteket och väntar på att tiden ska gå, fooort tack! Uppdaterar mera sen när ja kommer hem :) Puss
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Vill haaaa

Något jag skulle vilja ha i min lägenhet är ett badkar! Något jag verkligen saknar! Både hemma vid mamma och pappa finns det badkar, så nästan alltid när jag är och hälsar på mamma så badar jag. Det är ju skönast att lägga sig i ett varmt skumbad när det är lite kallare ute, men är de 25+ ute mitt i sommaren kan ja lägga mig i badet hemma vid mamma, älskar det! När jag flyttar, då fanimej ska jag ha ett badkar!!!


Såå underbart! ♥
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Den 21 Februari

Hej hej! Idag blev de en lugn dag i skolan, IGEN! Men ja ska inte klaga! Har bara suttit här i soffan sen ja kom hem, har inte orkat gjort något alls. Men något bra har ja gjort iallafall! Betalat räkningar, bra men fan inte kul! Nu sitter ja och äter, ska sedan städa undan här hemma sen plugga! puss
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Dagen med Johanna

Har haft en jättebra dag tillsammans med Johanna! När hon kom hit blev de kaffe och massa prat! Senare gick vi till Norbergs och kollade lite kläder, Johanna la undan en jättesnygg tunika! Efter det blev ja bjuden på pizza, mycket gott! Skulle behöva att plugga lite men ja är så trött så vet inte om ja orkar de. Men är väl illa tvungen! :( Blir nog inge mera uppdatering ikväll här så säger godnatt nu! Sussa gott hörni :) ♥
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Den 20 Februari

Hej! fick sluta tidigare idag och de va skönt! Hade bara en lektion. Nu har ja nyss kommit hem och Johanna är här när som helst. Hon skulle springa in och köpa något gott att äta på till kaffet, godning! Nu ska ja plocka undan lite här innan hon kommer. Puss! ♥

Vacker!!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Big Brother

Nu har Johanna åkt hem och jag har haft en jättebra kväll tillsammans med henne! Hon skulle komma hit för att kolla dirty dancing men så blev de inte. Kollade ingenting på filmen! Fastnade för big brother och jag sitter fast i det än. Kommer bli farligt det här känner ja på mig. 
Är sjukt trött så nu kommer ja somna snabbt! Har sovmorgon imorgon så ska sova lääänge. Godnatt! ♥








K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Söndagsmys

Hör och häpnad, men jag lyckades med min kycklinggryta!! Den blev sååå jävla god! Dock skulle jag vilja ha lite mera smak på kycklingen, men skit samma! :) Johanna ringde mig nyss och berättade att de är dirty dancing ikväll på tv, så hon kommer snart hit, blir att springa till ica sen och köpa något gott! Sen en mysig filmkväll med den tjejen! Min söndagskväll kan ju inte bli bättre!! ♥
NOM NOM!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Ny design

Kolla vilken snygg design jag har då! Annie kikade in förut och gjorde om den, bilder och så valde jag annars så har hon lagt ner ett riktigt fint arbete på min blogg! Tusen tack igen! ♥ Hon gästbloggade lite också här och de tyckte ja va jättegulligt! Gjorde också desamma på hennes, HÄR finns hon! 

Nu ska ja sätta igång med min första kycklinggryta! :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

+ Gästbloggar.

Hej! Annie som kikar in lite hos min kära vän. Som ni ser har hon en helt ny design, visst är den snygg? Ja det är klart den är, är ju jag som fixat den + att jag har samma på min blogg, då måste den ju va snygg? Lalalala.
Som alla vet så är Leona en jävligt skön person, en person man lätt skrattar med, en person man har lätt att prata med.
Jag och Leona bestämde oss för att bli bästisar första dagen vi började 4an. Vilket är ca 10 år sen men vi hade varit vänner innan det också.
Vi umgicks jämt, gjorde sjuka saker, bestämde oss för att vinna lilla melodifestivalen men vi kom aldrig så långt att ens skicka en en låt, vi kom inte ens halvvägs. Vi båda hade musiken som intresse och jag vet inte hur många band vi har spelat in på och spelat över. Vi va rätt duktiga på att sno band från våra föräldrar.
Vi har nog gjort det mesta, blivit stoppade av polisen redan som 10 åringar, vi gjorde nämligen fårt första brott då, skjutsade varandra på cykel, utan hjälm! OMFG?! Vi uppträdde i stortsett en gång i månaden för skolan till Miio, åh vad vi älskade den gruppen! Norra Skolans Aula, scenen, var vårat hem ett tag. Vi bytte kläder med varandra jämt, gick påskkärringar på sommaren för att vi hade tråkigt och säkert ville ha en godisbit extra. Trodde att påsk kärringarna var på väg att ta oss när vi hörde ett flygplan uppe i luften, vi var säkra på att det var en kärring som ville ta med oss till blåkulla.. Vi köpten sweden tröjor som vi hade på skolavslutningen, fast vi inte fick ha det för lärarna. Vi försökte även para ihop våra föräldrar, vilket vi inte lyckades med.. Men det spelade ingen roll, alla trodde ju ändå att vi var syskon. Jimmy Jansson fångade varat hjärta med storm och alla hans låtar var underbara.
Nu idag, spelar det ingen roll hur långtid vi är ifrån varandra, det är som att vi aldrig varit ifrån varandra ändå.
Jag älskar henne ♥
www.anniejansson.blogg.se
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Den 19 februari

Tjenare! Vaknade vid 9 och somnade om en timme, skööönt! Har varit vaken nu en stud men inte hänt så mycket, bara suttit här. Fått reda på vad jag ska göra imorgon också! Johanna H ska jag få träffa, kuul! Annars idag kommer inte hända så mycket, ska tvätta (tror ja..) blir att betala lite räkningar, och för första gången i hela mitt liv så ska jag faktiskt göra kycklinggryta, önska mig lycka till!! 
NU: Kaffe!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Den 18 februari - LÖRDAG

Godmorgon! Skulle ja kanske ha sagt för ca två timmar sen, men inte orkat ta upp datorn på hela morgonen. Har ätit frukost och kollat på tv typ hela morgonen, så de ska vara! Idag blir de förmodligen ner till pappa och äta mat, meningen va att de skulle bli igår men så blev de inte! Hoppas ni får en toppendag!! :) 

Vill ha sommar!!!!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Den 17 februari - skola, besök, städ & mys

Hej! Ååh, va jag är bra! HELA den här veckan så har ja vaknat innan klockan ringt och det känns fan så bra för ja är pigg när ja vaknar också! Vid 09.25 blev de skolan och slutade vid 12.00, bra skoldag!! Efter skolan blev Louise med mig hem på kaffe, va länge sedan ja tog en kaffe med den kvinnan så de va riktigt trevligt! Annars nu mot kvällen så har ja plockat lite här hemma, lagat mat och dammsugit, kul fredag (NOT!) Men nu är de riktigt mysigt här hemma, har tända ljus och snart blir de att bädda ner sig i sängen och kolla på film. Kommer sova som pinssesan ikväll!! Godnatt ♥

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget