Ledig, körskolan, plugg

Haha, jävlar va bra ja är! Inte skrivit något här på hela helgen, men ja har ju skrivit att ja skulle till mamma. Har inte haft något internet förutom på mobilen, men de är jobbigt de också, haha! Jag kan börja med att säga att jag har haft en underbar helg tillsammans med Tina och mamma! Kom hem igår och satte igång med tvätten direkt, när ja va klar med den så la ja mig och kolla på film sen somnade ja. 

Idag när ja skulle till skolan så fick ja ett sms om att vi inte hade några mera lektioner, kändes faktiskt underbart!! Så istället för att gå till skolan så kom Emma hit på kaffe, senare gick vi till körskolan. Emma skulle dit på teori och ja skulle bara kolla läget lite ;) Så snart är nog jag också inskriven där och kommer få lite vett i huvudet!! 

Nu har ja nyss kommit hem och ska göra mig något att äta, sen blir de plugg och hoppas på att jag somnar efter de! Puss puss! 

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Godnatt!!

Jag veeet att jag skrev förut att jag skulle lägga upp bilderna som ja tog förut med nu har ja gått och lagt mig och är trött. Ska också upp till morgonen om ja mår bättre så måste faktiskt sova för klockan drar iväg ser ja. Nu ska ja lägga huvudet på kudden och sussa dom timmarna som är kvar, godnatt! :)

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Fransk manikyr, mat & bak

Nu är ja äntligen lite bättre! Att stå i köket och baka och få i sig lite alvedon gör inte mig dåligare! Gjorde chokladmuffins som blev skitgoda och nu står potatisen på spisen och kokar, ska nämligen göra fiskbullar och potais, gott gott!! Jag har faktiskt bild på mina muffins och den städade lägenheten men orkar inte lägga in dom på datorn nu, så när jag ätit och gjort mig klar för kvällen så kommer bilderna! Har nyss gjort fransk manikyr, när den har torkat så ska ja fortsätta med maten! 

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Ju mer man har att göra, ju snabbare kommer FREDAG!!

Ååååh, jag kommer verkligen ingen vägen med städningen, har luggit här i sängen sen imorse, mat har ja fått i mig iallafall och de är ett + för mig idag! Vill också att tiden ska gå lite snabbare för imorgon åker jag till mamma och dit kommer också min syster Tina och broder Tommy, så vi kommer ha en helhelg tillsammans hemma vid mamma, längtar!! Så de kanske är bara att ta tag i hemmet här nu då så att tiden också går snabbare! Skulle kunna ta en bild här hemma så jag får ut någon bild på bloggen iaf, men saken är ju den att de vill ja inte. Fyfan som det ser ut! NU: STÄÄÄDAAA!!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Den 26 Januari 2012 - en dra-åt-helvete-dag

Idag är de verkligen en dra-åt-helvete-dag! Eller än så länge iaf och har varit vaken i en timma kanske. Inatt har jag också haft svårt för att sova, kallsvettas och ont i hela kroppen. Blir nog ingen skola för mig idag inte! Meningen va att jag skulle städa idag för imorgon åker jag hem till mamma och stannar där tills på söndag, då kan de va gött att komma hem på söndag och ha de städat, men vi får se hur de blir med den saken.. Nu ska jag iaf försöka ta mig en smörgås, eller vad som helst!! Hoppas ni får en bra dag! :)

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Den 25 Januari 2012 - GLASS TACK!!!!

Hello hello! Blev nästan en heldag i skolan idag, 08.00 - 14.30. När ja kom hem så va ja hur jävla trött som helst så ja gick och la mig.. Kanske inte va de bästa men de va underbart att få sova ca två timmar. Nu sitter ja nerbäddad i sängen och är i matkoma och väntar på att jag ska bli trött så ja kan sova igen. Min kropp verkar inte må så bra just nu, känner mig hängi och borta.. Hoppas på att man blir bättre tills imorgon iallafall, har bara en lektion så de ska jag nog klara av! 

Det enda jag skulle vilja ha just nu är glass till min onda hals..


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Första inlägget på den nya bloggen!

Jaha ja, då va ja här igen då! Känns faktiskt bra nu att ha en blogg! Förut när ja haft en blogg så har ja varit skitdålig på att skriva. Men nu känns det som att det händer lite mera så blir nog flera inlägg här än vad det varit förut! Men jag ska faktiskt inte lova något. Haha! Men självklart ska ja försöka så gott ja kan :)

Ni som inte vet vem jag är ska få en liten förklaring på denna tjej! Jag heter Leona. Bor i lilla Hagfors tillsammans med min kisse Ellah på 1½ år i en liten och mysig lägenhet. Går andra året på gymnasiet och läser barn och fritid. Intresset hos mig är att fotografera! Har en CANON 1000D som jag är riktigt nöjd med! I den här bloggen ska jag försöka få in så mycket bilder som möjligt och ska självklart försöka få er att gilla bloggen också!! ;) 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget