Dålig uppdatering

Oj, glömde visst bort att jag hade en blogg! Har inte hunnit med att tänkt riktigt fullt ut känns det som. Praktik 08.00 - 16.00 sen hem och städa, laga mat och träffa någon, det vanliga! Har också blivit att jag lagt mig tidigt dom här dagarna, har varit så trött! Vad mer kan ja säga? Ska snart ner till pappa, va också ner en sväng dit igår! Meningen var att jag skulle ut på en liten längre promenad ikväll men ja orkar inte, håller på att somnar hela tiden, hatar det! Nu har ja inte tid med att skriva mera, ikväll orkar jag inte skriva något heller, men imorgon innan ja sticker till skolan kanske ja hinner slänga in någt intressant. Hej så länge! :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Helgen i Karlstad

Hej! Kan börja med att säga att jag har haft en jättebra helg i Karlstad tillsammans med min kusin Jennifer! Dock mådde jag lite dåligt fredagnatt till lördagkväll, hade otroligt ont i magen. Men det gick över :)

På fredag när ja kom dit så åkte vi till Ikea så ja fick köpa mig lite nytt. Tog sen bussen hem till henne och gjorde oss fläskfilé, klyftpotatis och någon god sås som jag inte kommer ihåg namnet på, gott va de iallafall :) Efter maten blev de två filmer sen somnade vi!

På lördag gick vi upp vid 08.00 för att göra oss klara för stallet! Kom iväg vid 11.30 ungefär, haha! Efter stallet så blev det in till Bergvik så jag fick köpa mig skor, hittade ett par på DinSko och jag är nöjd :) När vi kom hem så blev vi sittnas vid datorn och kollade en massa filmer på oss, vad vi skrattade alltså!! Blev också två cider på de för min del :) 

Söndag va de dags att åka hem! Skulle åka vid 11 tiden på morgonen men blev att vi sov lite längre så skulle ta bussen vid 17.05, men satt och väntade på bussen på helt fel ställe! Dom har ju ändrat så bussarna inte åker vid drottninggatan längre, men där satt ja! Dumma mig.. Fick då gå till busstationen och sätta mig där tills nästa buss gick så kom äntligen iväg vid 19.05 och va då hemma vid 20.55! Sov som en prinsessa när ja kom hem! 





Lite bilder som blev tagna på lördag! Mistral heter han och ägaren är självklart Jennifer!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Far till Karlstad

Godmorgon!! Så himla underbart att gå upp tidigt tycker. Dock är de ju skönt att sova också, men härligt att få dricka kaffe och bara ta de lungt i morgonsolen är ju de bästa som finns! Min morgon kommer bestå utav att packa och göa sig iordning. Ska nämligen åka till Karlstad och ta kort på min kusins häst som ska säljas, stannar också där under helgen och myser med henne, trevligt! :) Tar inte med mig min dator, men kanske kan låna Jennis så jag kanske uppaterar under helgen, annars kommer det nog ett inlägg på söndag! :) Hoppas ni får en bra helg, puss ♥
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Städdag

Igår efter jag varit och handlat med mamma så kom Moa hit. Vi satt på baksidan i solen med en varsin cappuccino i över en timme tror ja? Klagar inte! :) När solen försvann så gick vi in och gjorde oss hamburgare. När Moa åkte hem så gjorde jag en smoothie för köpte mig en mixer igår! Eftersom att den va ny och jag hade en massa frukt hemma så hade ja i en massa frukter, haha! De va faktiskt inte så jättegott. Så nästa gång ska ja köpa hem jordgubbar och ha i, de tror ja bli mycket godare! 

Idag ska ja städa här hemma, för ikväll så kanske Camilla kommer hit om inte jag går till henne, vi får se hur de blir med de! :) 


Köpte tulpaner igår, älskar dom!!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Underbart väder!

Tjoho! Min morgon har varit väldigt seg. Behöver också verkligen handla, det ekar i mitt kylskåp! Mamma ringde förut och hon ska börja jobba vid 15.30, så hon är snäll och åker in till hagfors tidigare och blir med mig och handlar! Så himla mycket enklare när man har bil och handlar, kan handla på sig nästan hur mycket man vill ju och de gillar jag! :D Klockan börjar dra iväg och jag sitter fortfarande i mjukis så blir nu att göra sig klar så får vi se om ja hinner med en kaffe innan mamma kommer. Det är underbart väder ute idag så även fast jag ligger hemma och är lite dålig så ska jag försöka ta mig ut på en promenad sen! Kanske jag behöver också eftersom jag bara varit hemma i flrea dagar nu! 

Ellah morgonmyser i sin säng! Och självklart ska hennes leksak ligga bredvid! Den har hon alltid med sig i sängen! Jag tror faktiskt att hon ibland kan tro att det är en kattunge för hon håller om den och tvättar den! Mamma-Ellah! ♥
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Besökte farmor

Godkväll! Blev ingen praktik för mig idag, har fruktansvärt ont i halsen. Kan knappt svälja, stackars mig! Vid 16.00 tog jag mig till farmor iaf, fick bli en snabbis för va himla trött! Fick god mat och god fika, underbara du! ♥ När ja kom hem blev jag med Johanna till ica en sväng. Annars har jag inte gjort ett dugg idag, bara sutta här hemma och de är skönt när man inte mår 100. 

Nu ska ja försöka leta fram någon bra film och hoppas på att jag somnar efter den! 





Fick denna och pengar av farmor idag, tack! ♥ Ellah ska också självklart vara med på bild, haha!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Fransk manikyr

Målade mina naglar förut. Tog basfärgen till fransk manikyr, tänkte att det skulle få räcka så! Men ja kunde verkligen inte hålla mig så fortsatte och till slut blev de fransk manikyr ändå! Blev faktiskt nöjd denna gång, skillnad mot alla andra gånger jag gjort det. Fanimej vitt på hela nageln tillslut! Haha :)

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Tillbaka till praktiken imorgon!

Hallå hallå! Blev ingen praktik för mig idag, är fortfarande snuvig och har ont i halsen, men imorgon blir det att lyfta på röven och gå dit! Har inte gjort ett piss idag, va upp till ica en sväng förut och hämtad ut ett paket och mötte Vanessa. Hon blev också med hem till mig en sväng, annars har jag inte gjort ett enda dugg! Så ska bli skönt att få gå ut imorgon och trätta folk :) Imorgon efter skolan blir det att åka iväg till farmor tillsammans med pappa. Hon ville att vi skulle komma dit och äta mat och jag skulle få lite paket sen ja fyllde år, ja klagar inte! :) 

Nu ska jag försöka sova, upp tidigt imorgon! Godnatt ♥
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Mat, Big Brother & så ska de låta!

Såg förut att det inte var någon wallander på tvn idag. Varför?! Istället för de får de bli "så ska det låta" klockan 20.00. Nu håller jag på med maten, mos och bacon. Tycker jag om!! Johanna va hit förut på en kaffe, mycket trevligt! Om jag nu är uppe efter 00.00 inatt så blir det att kolla på Big Brother, har ju inte kanalen så får kolla på tv4play.se och då sänder dom ut den efter klockan 00.00. Ska bli mycket spännande att se vem det är som får lämna ikväll! Tror också att det är idag Hanna W får komma tillbaka, men vi får väl se! ;)

Nu ska jag fortsätta med maten, ha en trevlig söndagskväll ♥

Vem tror ni åker ut kväll?!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Sjuk

Hej alla fina! Har inte uppdaterat sen i ons-tors typ? Vaknade i fredags och hade feber, kunde knappt andas och hade asont i halsen. Precis allt kom under en natt! Hela fredag låg jag hemma, försökte diska, laga mat och allt men orkade verkligen inte. Lördag (igår) va de bättre med febern, men va fortfarande förkyld och hade ont i halsen, samma med idag! Eftersom jag har praktik med småbarn så blir jag nog hemma imorgon om de förtsätter såhär, vill verkligen inte smitta dom, och vill inte gå ut och bli sämre heller! 

Idag är det söndag och jag ska bara ta de lungt! Ikäll är de Wallander på tv så ska mysa ner mig och kolla på de. Men under dagen ska jag nog bara plocka lite här hemma och ta de lungt. Pratade nyss med Johanna och hon kanske kommer hit en sväng sen! Kanske skriver mera ikväll, men ha en fin dag alla! Passa på att vara ute i solen ni som kan!!! 

Hittade denna blomma häromdagen, fick verkligen vårkänslor! Förut när ja gick med soporna så hade den slagit ut, ännu mera vårkänslor!!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Trött!!

Ååh va jag är trött! Sov nästan ingenting inatt och klockan ringde vid 06.30, slutade 16.30. När ja kom hem så började jag tvätta direkt, medans jag tvättat så har jag också bytt i sängen, dammsugit, skurat golven och plockat en massa, har inte riktigt hunnit lagat mig någon mat heller. Ska hämta det sista i tvättsugan om ca 15 min. Sen ska ja soooovaaaa! Hörs imorgon, orkar inte skriva mera, godnatt!! :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Första praktikdagen, andra praktikdagen

Hej! Blev ingen uppdatering igår för efter praktiken blev det hem till Irmeli, blev plugg, kaffe och ett mycket bra sällskap! När ja kom hem vid 20.30 ungefär så somnade jag direkt! Kanske inte var så konstigt eftersom jag hade dygnat. 

Första praktikdagen igår gick bättre än vad jag trodde, jag stortrivs!! Så underbara elever, så underbara elever och handledare. Är otroligt glad över att jag inte hamnade på ett dagis eller på en förskoleklass. Nu är det mera så att jag får hjälpa till med arbeten som tex, svenska, religion, matte osv. Tycker det är roligare än att leka med barn på dagis tex :)

Idag efter praktiken så gick jag till ica för att handla tacos. Gick hem och lagade det och naturligtvis så åt jag upp det också, haha! Sen dess har jag bara suttit här, kollat Big Brother och så. Meningen var att irmeli skulle klippa mig idag men jag orkade verkligen inte. Va också meningen att hon skulle klippa mig igår, men blev inget! 

Nu ska jag sova så jag är pigg till morgonen! :) Puss ♥
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Den 12 Mars - Första praktik-dagen

Godmorgon! Har ännu inte gått och lagt mig och jag är inte trött (?) Får bli ett snabbt inlägg nu, ska gå om ca 10 min. Praktigen börjar idag och jag har inte pratat med min handledare än så ska gå lite tidigare för att göra de! Har praktik nu i tre veckor. Får se hur de går! Men som ja känner nu så vill ja faktiskt vara i skolan och jobba istället. Läser barn och fridtid så ska vara vid årskurs 1 med sjuåringar, kan ju bli riktigt kul! Men vi får se! :) Ser ut att bli fint väder idag, så passa på att vara ute, för de ska jag vara! 

Ha en bra dag! ♥
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Äntligen!

Äntligen har jag kommit igång med att bli ljus i håret tillbaka! Har en början iallafall! Va hos Irmeli och fick mig kaffe, och jag la i lite ljusa slingor, jättenöjd ja! 

Nu har jag nyss kommit hem och ska ta mig något att äta sen kolla på Big Brother! Blev ett snabbt inlägg nu bara, vet inte varför. Har antagligen inte mycket att skriva om, haha! 

Nu ser det risigt ut, men är nyfärgad och inte klippt mig på ett tag. Men klippa mig ska ja göra imorgon! :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Den 11 Mars

Hallå hallå! Igår blev de melodifestivalen tillsammans med Johanna, tyckte faktiskt att rätt låt gick vidare! Dock tyckte jag också mycket om Mollys låt, så fin! 

Idag har jag inte hunnit med mycket, vaknade vid 15.50 för va vaken nästan hela natten så de va faktiskt skönt att sova ut! Kanske inte lika skönt ikväll när ja ska försöka sova, ska nämligen upp vid 07.00 för iväg på praktik, har inte pratat med dom som jag ska vara hos så får se hur de går! Men ja har fått ett ja iallafall :) 

Snart blir det att träffa Irmeli och kanske Vanessa. Ska till Irmeli och bara mysa! Tycker om söndagar ibland ja! :) Skriver mera sen när ja kommer hem, puss ♥

Jag och Irmeli för ungefär ett år sen, söta va?
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Ischias, blommor & present

Tjoho! Idag blev de ingen skola för mig, kunde verkligen inte ligga still imorse, hade sååå jävla ont i ryggen och ner mot benen så ja viste inte vart jag skulle ta vägen, hur jag än vred och vände mig så hade jag lika ont! Pappa ringde när han va vid ica och frågade om jag skulle ha något, alvedon tack!! När pappa kom hit så hade han också med sig en påse ifrån bubbleroom, jag blev mycket mycket nyfiken såklart! Och jag har ju verkligen världens bästa pappa alltså, han hade beställt en pippitröja åt mig, något jag alltid velat ha! Goding! ♥

Beskrev för pappa hur jag hade ont och vart, han sa att det kunde vara ischias, vi gick in och läste om de och de va ju typ alla symtom. Nu har jag inte lika ont men jag känner fortfarande av det, så blir de värre imorgon så blir det nog att kolla detta så fort som möjligt! 

Nu mot ikvällen så har jag varit i Dalen och ätit mat, gott! Fyllde ju år i söndags så fick också blommor och present (hjärtlykta, om man nu kan kalla det de?) mycket glad flicka ja! 


Från underbar familj
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Naaaatti natti

Blir ett snabbt inlägg innan jag somnar, godnatt! :)
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Myser med Ellah

Hallå hallå! Blev inte att jag klippte mig förut, tar det på lördag istället! Gick till coop förut och mötte Vanessa och handlade, blev lite prat och de är alltid trevligt! :) Annars idag har jag faktiskt inte gjort någonting alls! Bara suttit här hemma och tagit det lungt! Är himla trött och hungrig så blir nog att ta sig något att äta och sen sova. Vill gärna se på Big Brother som jag alltid kollar på efter 00.00 på tv4play.se men vet inte om ja orkar de nu, men vi får se! Jag brukar vara trött i en timme och sen kan ja vara skitpigg, så kanske får se på Big Brother ändå, vem vet? :) 
Nu blir de fattiga riddare!

Ellah ligger precis bakom mig och myser! Tråkigt nog ser hon alltid lika chockad ut när jag tar fram kameran!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Den 8 Mars

Hejsan! Blev inte som jag hade tänkt mig igår. Meningen var ju att jag skulle vara uppe hela natten och jag skulle göra en massa saker och va så himla duktig! Men slutade med att jag bara kollade på Big Brother och färgade mig, haha! Sen somnade jag. Ställde klockan på 09.30 så ja inte skulle sova bort hela dagen, men vaknade vid 13.00 så gick inte som jag hade tänkt mig. :)

Idag blir det att klippa sig, springer över till Hyla sen så får hon fixa detta! Vanessa blir också med, har inte sett Vanessa nu på ett tag så ska bli trevligt! Hoppas ni får en fin dag! :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Sov allt för länge

Hej! Sov verkligen bort en hel dag idag, sov också bort skolan, vilket inte var så bra!! Har varken hört när Emma ringt eller alarmet vilket betyder att jag va ritkigt trött! Kommer ju heller inte orka sova något inatt, kommer säkert bli trött vid 06.00 eller något så känns som att jag kommer vara uppe ända till imorgonkväll, vilket betyder att jag kommer dygna! Men de skulle inte göra mig så mycket, jag behöver färga mig (har färg hemma), plugga, gå ner med saker till förådet, diska och plocka undan lite här hemma! Ska också baka hade jag tänkt mig, men de får vi se! Efter allt de så ska ja kolla på Big Brother!! 

Annars idag har jag inte gjort så mycket, inte hunnit med så mycket heller, haha! Gjorde köttfärsås förut iallafall och de va gott! Nu ska ja köra igång här hemma! 

Nya lampor jag fick när jag fyllde år!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Den 6 Mars

Hej! Blev en kort skoldag idag, 13.30 - 14.15, skönt! Efter skolan sprang jag upp till Ida en sväng. Nu är ja hemma och sitter och äter, fick bli smörgås och yoghurt för ikväll blir det köttbullar och mos, sååå länge sen så kommer bli gott! Annars idag vet ja inte riktigt vad jag ska göra, funderar på att städa undan lite här hemma, så himla härligt när man är klar!! Nu blir de att lägga sig i 20 min, trött och mätt!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Den 5 Mars

Hej fina! Har inte blivit någon uppdatering på hela helgen, åkte till Örebro och ingen dator blev med och för de andra så har ja inte hunnit med det heller, så de hade inte spelat någon roll! Igår kom ja hem och de blev att gå ner till pappa direkt, hade det jättetrevligt! Orkar inte skriva om min helg, vill inte heller! :)

Idag va ja ledig och de va riktigt skönt! Johanna kom hit när hon slutade och vi satt på baksidan hemma vid mig i nästan två timmar, blev kaffe på de också! Senare mot dagen så bev de pizza sen upp och handla, nu sitter ja här i soffan med ett glas vin och massa frukt, de förtjänar jag! Sov ganska så länge idag så vet inte om ja kommer orka somna så tidigt idag, men gör inte så himla mycket, börjar 12.40 så ja klagar inte!! 

Nu ska ja fortsätta att ha de bra, så hoppas ni också har de bra! ♥

Jag under helgen
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget